Atlantic Hermes & Orion

Del 4 av 4 i serien Ökända europeiska fiskeriföretag

Atlantic Hermes Shipping Ltd och Atlantic Orion Shipping Ltd som båda företagen är hemmahörande på Marshall Islands De två företagen har enligt uppgifter på nätet ryska ägare, ett företag vid namn Interacco. Företagen äger varsin större frystrålare, Atlantic Hermes på 7 765 ton och Atlantic Orion på 4 042 ton. Bägge två är registrerade i Belize.

Båtarna återfinns ofta i Las Palmas och utanför Västafrikas kust där de fiskar. Fisket som äger rum utanför Västsahara och andra länder i Västafrika är ofta, men inte alltid, att betrakta som tvivelaktigt. De har tillstånd att fiska i senegalesiskt vatten, sannolikt även i mauretanskt vatten.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , ,

Powered by Qumana

Series Navigation<< Sea Group SL
Advertisements

One Reply to “Atlantic Hermes & Orion”

Kommentarer inaktiverade.