FOR Group (Fishing Fleet FOR)

Del 14 av 29 i serien Ryska fiskeriföretag

FOR Group (Kaliningrad Industry Fishing Company, Rybflotfor) är ett ryskt fiskeriföretag som hör hemma i S:t Petersburg och Kaliningrad. Det senare sen 2010 då företaget köpte företaget Starfish i Kaliningrad. Båtarna fiskar främst i Barents Hav, Norska Havet och Norra Ishavet.

Fiskebåtar som FOR Group sannolikt äger är Josif Shmelkin på 3 981 ton, Nivenskoye på 4 407 ton, Porfiriy Chanchibadze på 4 407 ton, Bratya Stoyanovy på 4 407 ton, Valeriy Dzhaparidze också på 4 407 ton och Aleksey Anicihin på 3 981 ton. Ryska skeppsregistret har dock den sistnämnda båten som ägd av Atlantrybflot och bara tre båtar som ägda av Fishing Fleet FOR, de tre båtarna på 4 407 ton. Sannolikt är det så att FOR bara äger tre båtar. Det vara så att Atlantrybflot och Fishing Fleet FOR har nåt samband med varandra.

Bratya Stoyanovy

Bratya Stoyanovy i Göteborg

Läs mer: Stuart Austin, Greenpeace1, 2PEW Environment, Rostock Girls,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Powered by Qumana

Series Navigation<< MurmanrybflotSovrybflot – Westrybflot >>
Advertisements