Mordförsöket i Tynnered är nu mord

I slutet av förra veckan sköts två män ner i Tynnered. En av dem fick ett skott i huvudet och blev allvarligt skadad. Igår avled han på sjukhuset. Det som tidigare var ett mordförsök har därmed blivit mord. Båda de skjutna männen är kända av polisen sen tidigare coh skottlossningen var uppenbarligen en uppgörelse mellan olika grupperingar i den undre världen. Polisen är tystlåten om fallet och säger sig inte känna till nåt direkt motiv annat än att det handlar om kriminella.

I Stockholm har också en man skjutits ihjäl. Det skedde också igår, på måndagen. Frågan är om det också är en uppgörelse mellan kriminella eller nåt annat.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 svar på “Mordförsöket i Tynnered är nu mord”

Kommentarer är stängda.