Bomb i Biskopsgården

På senkvällen igår inträffade en explosion på Dimvädersgatan i norra Biskopsgården. Göteborgs-Posten skriver att det handlar om en handgranat som exploderat, men polisen vill inte bekräfta detta. Explosionen invid ett trevåningshus i närheten av det hus där Neutrala föreningen ligger. Nyligen besköts deras föreningslokaler av personer på en moped.

Enligt polisen kastades ett explosivt föremål mot en fastighet på Dimvädersgatan. Föremålet träffade ett fönster och flera lägenheter skadades av splitter. Inga  personskador finns uppgivna i nuläget. Vittnen har sett en man springa från platsen vid brottstillfället.

Sannolikt har det hela med gängkonflikten i Biskopsgården att göra, men polisen vill inte kommentera eller spekulera kring detta.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements