Explosion i lägenhet i Skogås

Skogås är en stadsdel i Huddinge kommun söder om Stockholm. På söndagskvällen inträffade en explosion av något slag i en lägenhet där. Det ledde till en kraftig rökutveckling som ska ha skadat nio personer lindrigt medan en person ska ha lite allvarligare rökskador.

Enligt uppgifter i Aftonbladet uppger polisen att det handlar om att någon försökt tillverka någon from av narkotika i lägenheten.  En tryckkokare som tycks ha använts i processen ska ha fattat eld varvid någon slängde ut den på gården.

För mig låter det mer som om någon gjort egna kemiska experiment ungefär som två av mina bröder gjorde i lägenheten när vi var små. Det tog eld och de hivade ut alltihop genom fönstret varvid en bil tillhörig en vän till mig skadades. Men okej, det kan säkert ha handlat om nån slags försök till narkotikatillverkning också.

Det tycks i alla fall inte handla om nån form av förberedelse för terrorism eller nån gangsteruppgörelse i Skogås.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements