Nu kan Lars Wilderäng köpa sig en bunker

Författaren Lars Wilderäng verkar vara en extremt paranoid person som vi ska döma honom efter hans krönikor och bloggartiklar. Han är av allt att döma en så kallad prepper, en person som tror att världen snart står inför sin undergång. Han verkar vara en sådan person som anser att det idag är nödvändig att lära sig överleva när världen som vi känner den går under. Vintern är på väg verkar vara hans motto. Kanske har han förväxlat verkligheten med Game of Thrones?

Om Wilderäng inte redan äger en bunker, vilket ju brukar vara nödvändigt för en hardcore-prepper, så finns det nu en möjlighet att skaffa sig en. I norra Värmland. Den ska klara av det mesta vad det gäller samhälleligt sönderfall och katastrof. Det är bara för Lars Wilderäng att slå till. Ekonomi för att köpa bunkern har han ju säkerligen. Motivation har han också. När Wilderäng tror att världen rasar ihop kan han flytta in och leva på de förråd han staplat i bunkern. Sen kan han komma ut några år senare för att se hur läget är medan vi andra i lugn och ro lever vidare i den verkligt existerande världen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Nu kan Lars Wilderäng köpa sig en bunker”

Kommentarer inaktiverade.