Bra invandrare, så skippa SD

Jag har arbetat som vårdarbetare (patienttransportör) närmare trettio år på Sahlgrenska sjukhuset. Under den tiden har det tillkommit ständigt fler invandrade medarbetare. Nästan alla är trevliga, arbetsamma och kompetenta arbetskamrater.

Ni som funderar på att rösta på sverigedemokraterna nästa år – har inte ni också samma erfarenheter från era arbetsplatser? Varför ska då dessa duktiga nya svenskar få lida för att det finns vissa invandrare som missköter sig?

Men som sverigedemokrater ofta påpekar – invandrarna är överrepresenterade i brott. Ja, men det är också grupperna ”unga”, ”arbetare” och framförallt gruppen ”män”. Borde vi då skapa ett parti som är emot unga, arbetare och män?

Lik dumt det som att rösta på sd.

Hans Norebrink, manlig arbetare

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements