Gängrelaterat skjutvapenmord i Örebro

På onsdagen sköt en man ihjäl på Tengvallsgatan i Örebro. Precis innan klockan elva på kvällen kom ett larmsamtal till polisen om skottlossning på väster i Örebro. När polis anlände till platsen anträffades en livlös person. Räddningsförsök inleddes men det hjälpte inte. Personen konstaterades död. En förundersökning gällande mord är inledd.

Enligt uppgifter är den dödade mannen Seyed Ali Mousavizadeh. Denne har tidigare haft kopplingar till Black Cobra vilket troligen betyder kopplingar till No Surrender MC. I media uppges han ha en ledande position i Nor Surrender MC. Han ska urpsrungligen vara från Helsingborg. Många medlemmar i No Surrender MC har dödats vid olika skjutningar i år och förra året. Flera av dem har också utsatts för sprängdåd. I lägenheten på Tengvallsgatan där Mousavizadeh är skriven är också Shahin Amani skriven. Denne är en kände ledarfigur i No Surrender MC och tidigare också i Black Cobra.

Enligt många uppgifter ligger No Surrender MC sen länge i en konflikt med Bandidos MC. Det verkar dock vara en mycket ojämn konflikt där i stort sett alla dödade hör hemma i No Surrender MC.

Läs mer:

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!