Littorins examen värdelös?

Vanliga media har idag varit lite slöa med att uppmärksamma Sven-Otto Littorins examen från ett skumt amerikanskt universitet, känt för att sälja examensbevis. Idag har universitetet i fråga, Fairfax University ingen rätt att utfärde examina.

Detta rapporterar några stora media nu på kvällen, Expressen, SVT, AB, SVD. En halv dag efter att bloggare rapporterat om det hela. Den blogg som kom med avslöjandet var Friktion.

Det är väl inte så att Littorin diskvalificeras som minister bara för att han har en skum examen. Men det som är oroande är ju att karln verkar ha trott att den var helt okej. Eller så har han bar tagit med den i sin CV utan att tänka på konsekvenserna. I bägge fallen framstår han ju faktiskt som lite mindre begåvad. Eller slarvig. Eller förvirrad?

Mitt tidigare inlägg om det hela.
Andra bloggar om: , , ,

3 svar på “Littorins examen värdelös?”

  1. Varför frågetecknet? Den examen Littorin köpt är alldeles värdelös, bortsett då från att den räcker för att bli arbetsmarknadsminister i Sverige.

  2. ”Idag har universitetet i fråga, Fairfax University ingen rätt att utfärde examina.”

    Inte bara idag utan även år 1997. Bara för att Aftonbladet och svt fått detta om bakfoten behöver du ju inte sprida felaktigheterna vidare.

  3. Nej. nej nej, Fairfax University är inget universitet och har aldrig varit något universitet. Och har följaktligen ingen rätt att utfärds examina, har aldrig haft det och kommer aldrig att få det.

    Sven-Otto Littorin har ingen ”skum examen”, han har ingen examen ALLS! Han är varken ”slarvig” eller ”förvirrad”, han är medvetet brottslig, urkundsförfalskning är en korrekt beskrivning.

    http://www.friktion.se/2007/06/18/svenska-mastare-i-inkompetens/#more-87

Kommentarer är stängda.