Avbryt bojkotten mot Hamas

Hamas, som faktiskt utgör Palestinas legitima regering, vald i legitima demokratiska val bojkottas sen de vann valet i Palestina. Eller rättare sagt Palestina och dess folkvalda regering bojkottas. Till förmån för en marionettregering som kontrollerar Västbanken. En regering som främst består av medlemmar i Fatah, den rörelse som förlorade de palestinska valet. De förlorade valet därför att de var och är oerhört korrupta.

Västvärlden har sen pumpat in pengar til den illegitima Fatah-regimen. Pengar som förmodligen, med tanke på korruptionen, inte kommer den vanliga palestinska befolkningen till del utan hamnar i fickorna på de politiker som i praktiken är marionetter för Israel och USA, nämligen medlemmarna Abbas Fatah-regim.

Det brittiska underhusets utrikesutskott har förstått det vansinniga med att bojkotta Hamas-regeringen och föreslår att den brittiska regeringen ska sätta press på den palestinske presidenten Mahmud Abbas att förhandla med Hamas för att återupprätta en”nationell enhetsregering för de ockuperade palestinska områdena”.

Jag tycker att Sverige borde gå bräschen och sluta med att bojkotta Hamas. Men det kommer väl inte att hända. Den borgerliga regeringen har ju visat säg vara en mycket lojal knähund för USA:s intressen i världen.

Borgarmedia: DN1, SVD
Bloggat: Jinge
Andra bloggar om: , , , , , ,

Ett svar på “Avbryt bojkotten mot Hamas”

  1. Ja du Svensson. Det händer lite då och då att folket väljer ”fel”

    Du kanske erinrar dig Jörg Heider i Österrike för några år sedan. Typiskt felval av folket. Då var det Eu som mumlade om bojkott.

    Sverige har sina demokrater. Dom har visserligen inte lyckats ta sig in i riksdagen ännu men är rätt stora i ett antal Skånekommuner. Där försöker man också med bojkotter eller bara med ignorering.

    Se där ! Vådan med demokrati – fel partier/personer kan bli valda. Man kan ju naturligtvis förbjuda de förhatliga partierna men så gör man inte i en demokrati (väl ?)

    Om nu politikerna tycker att folket väljer fel får de väl skaffa sig ett nytt folk.

Kommentarer är stängda.