Konsekvenser av Twingly-begränsningar

Efter att Primelabs aviserat att de funderar på att införa någon typ av begränsningar för hur många Twingly-länkar man får ha per inlägg har jag funderat på konsekvenserna för mig. Jag beskrev min tankar i inlägget ”Begränsningar hos Twingly”. För att åskådliggöra hur begränsningarna skulle slå mot min blogg har jag skrivit ett antal inlägg om Köttfusket med antagandet att man får ha max 5 Twingly-länkar.

I normalfallet hade jag länkat till de flesta av de länkade artiklarna i ett enda inlägg på samma sätt som jag gjort med inlägget om motsättningarna inom polisen. Men sammantaget tror jag faktiskt att jag länkat till fler artiklar i vanlig media när jag skrivit flera inlägg i samma ämne än om jag skrivit bara ett inlägg om ICA:s fusk.

Resten av mina artiklar om Köttfusket:
Icas fusk – godkänt från centralt håll
ICA kan hjälpa polisen
Resultat av kapitalismens inneboende problem

Intressant?
Bloggat: Jinge
Andra bloggar om: , , , , ,