Mana fick sina pengar och Rahimi avgår

Kulturrådet beslutade ju till slut att Mana skulle få kulturtidskriftstöd. Gott så. Strax efter detta besked nås vi av beskedet att chefredaktören Babak Rahimi lämnar tidskriften. Orsaken är det bråk som uppstått kring en skribent som många hävdat varit en påhittad person. Något som Babak Rahimi förnekar bestämt. Men som andra som arbetat på Mana vidhåller.

Bulten i Bo å sin sida förvånas över att Judisk Krönika inte drabbast av samma diskussion som Mana. Det kan man ju tycka är konstigt. Men i själva verket är det ju så att ingen av tidningarna borde ha drabbats av såna löjliga påhopp som det från Dilsa Demirbag-Sten.

Bloggat: Mullvaden, Motbilder
Borgarmedia: SDS1, SDS2, SDS3, SVD1, SVD2,
Andra bloggar om: , , , , , , , ,
—————————————————————–
Aktuellt i bloggosfären: Alliansfritt Sverige om hycklare i Rosenbad, Ville om fildelning, LOKE om Chavez och Björnbrum om dito och Latinamerika.

Ett svar på “Mana fick sina pengar och Rahimi avgår”

  1. Tyvärr fick Mana kulturstödet förnyat.
    Att en antisemitisk och rasistisk tidning får kulturstöd är beklagligt.

    Dilsa Demirbag-Sten har helt rätt i sin kritik som hon framförde i ett debattinlägg i Expressen/Kvp

Kommentarer är stängda.