Typiskt nazistvåld ger fängelsestraff

En händelse i Sundsvall i juni har nu lett till fängelsetraff för de tre gärningsmännen som hotade några människor av utländsk härkomst med knivar och järnrör. De hotade hade först undrat om de kunde hjälpa den ene av de senare så hotfulla nazisterna, som alltså istället för att tacka för hjälpsamheten återbördade denna genom att ringa efter två andra nazistvänner, skära sönder bildäcken och hota de tre hjälpsamma och omtänksamma personerna.

De tre nazisterna, medlemmar i Svenska Motståndsrörelsen (SMR), som nu dömts till fängelse för detta typiska nazistdåd, med hot om grovt våld mot invandrare som faktiskt ville hjälpa den ena av nazisterna i det första läget. Brottet är ett typiskt nazistbrott på flera sätt, det riktade sig mot enskilda personer, mot personer som inte utgjorde nåt hot eller var någar antagonister, snarare motsatsen. Slutligen handlade det om hot om grovt våld. Allt är typiskt för nazisters brott som ju i motstats till vänsterns mycket ovanligare våld i huvudsak riktar sig mot enskilda personer, invandrare och homosexuella. Detta medan vänsterextremister främst ägnar sig åt skadegörelse riktad mot föremål och byggnader.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , , , , , ,

Advertisements
  • Martin

    Var är alla spaltmeter med indignerade liberaler? Nej, just det, enligt dem är det bästa att tiga ihjäl nazisterna…

    Man undrar varför de alls rapporterar händelsen.

    Helt i linje med liberalt tänkande så är sådana här händelser mindre allvarliga än en gatsten genom ett fönster. Det är den logiska konsekvensen av att man accepterar våld som försvar av egendom. Det gör brott emot egendom allvarligare än misshandel.