Göteborg – mygel och fiffel

Göteborg är staden som blivit känd för mygel, korruption och fiffel under senare år. En lång rad oegentligheter där kommunala bolag och förvaltningar varit inblandade ihop med olika privata företag som Peab, Stefan Allbäck Bygg och andra har avslöjats i de så kallade mutaffärerna. Det senaste i raden av  fiffel, korruption och mygel är händelserna i det misslyckade projeket UPP! Ett projekt som de flesta uppfattat som orsaken till att stadsdirektören Åke Jacobsson fått avgå. Denne menar dock att något samband inte finns och samma uppfattning har kommunstyrelsens ordförande Anneli Hulthén fört fram. Men ärligt sagt är det svårt att tro på dem.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Så länge man låter korruption vara lönsamt så kommer det öka. Korruption är lika skadligt för ett land som landsförräderi, så får ni också en uppfattning om hur allvarligt man bör bedömma sån verksamhet. (Korruption utförs av personer som är känsliga för straffsatser, mot sådan brottslighet har straff effekt.)