MC-gängsmorden i Blekinge

Häromdagen mördades en 49-årig medlem i Outlaws MC i Bergamåla utanför Ronneby. Den 17 mars mördades en 46-åring i Kungsmarken, Karlskrona som enligt en del uppgifter anses ha kopplingar till Rock Machine MC. En 24-årig släkting till den mördade 46-åringen har tidigare haft affärer med och stått åtalad ihop med 49-åringen som mördades i Bergamåla så det finns också personliga kopplingar mellan de två morden vid sidan av kopplingarna till mc-gäng.

För mordet på 46-åringen i Kungsmarken har en 34-åring gripits i Lindås strax söder om Emmaboda. Denne man har enligt en del uppgifter kopplingar till  Outlaws MC. 34-åringen har ett långt brottsregister med bland annat ett brutalt misshandels- och tortyrbrott på sitt samvete. 34-åringen har samma försvarsadvokat som 49-åringen skulle ha haft i den rättegång som började samma dag som han blev mördad.

Ett mordförsökpå en 25-åring i Kristianstad häromdagen hör eventuellt också ihop med morden i Blekinge för enligt en del källor har den man som sköts i Kristianstad också kopplingar till Rock Machine MC eller till Platinum Crew som anses vara Rock Machines supportergäng.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Powered by Qumana