Bedrägerier med Springsteenbiljetter

Två män är misstänkta för bedrägerier med biljetter till konserterna med Bruce Springsteen i Göteborg. Den ene mannen, en ensam man som tillverkat och sålt falska biljetter har erkänt brott. Han togs på plats utanför Ullevi med pengar och falska biljetter efter att ha pekats ut av vittnen.

Den andre mannen är Vd:n för företaget Biljett Nu. Han har anmälts av flera besvikna Bruce Springsteen-fans som genom företaget köpt biljetter som inte funnits. Mannen greps utanför Ullevi, förhördes och anhölls senare. Mannen har begärts häktad. Han är skäligen misstänkt för grovt bedrägeri, alternativt försök till grovt bedrägeri. Det är inte känt hur han ställer sig till misstankarna. Företaget säger att man ska betala tillbaka inbetalda pengar. Kan det verkligen vara bedrägeri i det läget?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements