Polis i Mölndal beskjuten

Ungefär klockan 3:00 på under natten till idag besköts en polis i Mölndal. Polisen var civilklädd och enligt uppgift inte i tjänst. Det hela betraktas av utredande poliser som ett mordförsök. De uppger också att orsaken till att polisen besköts är okänd och att inga hot mot den aktuelle polisen är kända.

I övrigt vill polisen inte uttala sig om fallet. Inte var beskjutningen skedde, inte om vilken sorts polis det rör sig om. Det är till och med oklart om personen besköts för att det var en polis eller om det bara var en tillfällighet. Det första verkar väl iofs mer sannolikt, men man vet ju aldrig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

PS. Uppdatering 10:08: Det verkar som om två attentatsmän väntat i en bil vid polismannens bostad. Därmed verkar det klart att det handlar om ett riktat mordförsök mot den aktuelle polismannen.

Advertisements