Sajten lite omgjord – numera med namnet Svenssons Nyheter

Villkoren för utgivningsbeviset som tidigare bara gällde denna blogg men som i framtiden också kommer att omfatta mina andra nyhetssajter och sajter är att de olika sajterna har samma layout och ser likadana ut. Hem-länken går numera därför till Svenssons Nyheters förstasida.

De övriga sajterna som ingår i Svenssons Nyheter och numera är integrerade med varandra inkluderar fiskebloggen Njord, finansbloggen De 15 familjerna och SF-bloggen Anarres som numera heter Svenssons Nyheter – Njord, Svenssons Nyheter – De 15 familjerna och Svenssons Nyheter – Anarres. Hela Svenssons Nyheter är numera att betrakta som en enda sajt.

Förhoppningsvis leder detta till en bättre upplevelse av Svenssons Nyheter och kanske också till fler läsare. Sammantaget är Svenssons Nyheter den näst största webbsajten med tydlig vänsterprofil. ETC är enda sajt som är större. Det totala antalet besök per dag är ungefär 7 500 (drygt 50 000 per vecka och cirka 225 000 per månad). Antalet som följer Svenssons Nyheter via mejl är omkring 3 500 medan ungefär 1 100 följer via facebook och cirka 300 via RSS.

Läs mer om media.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!