Rekordstort narkotikabeslag i Tyresö

Polisen beslagtog lördagen den 26 november cirka 500 kilo narkotika i Stockholm. Beslaget bestod av 260 kilo amfetamin samt 240 kilo hasch, till ett sammanlagt gatuvärde på cirka 80 miljoner kronor.

Narkotikan påträffades efter att polisen genomfört en husrannsakan i ett annat ärende och vidare utredningsarbete ledde till en adress i Tyresö. På den adressen hittades sedan den stora mängden narkotika i ett förråd i ett flerfamiljshus.

Tre män har häktats misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott. Det ska enligt uppgift röra sig som J@m*s B@ss, Yass*r El-Hous@m# och Rob*rt H@mb*rg. Ursprungligen greps 5 personer men två häktades inte.

Beslaget av 260 kilo amfetamin är det största beslaget av drogen som polisen i polisområde Stockholm city hittills har gjort.

– Det här är ett väldigt stort beslag. Vi arbetar hårt för att få bort narkotika från Stockholms gator och det här är en del i det arbetet. Nu fortsätter utredningen i ärendet, säger Susanne Wikland, biträdande chef i polisområde Stockholm city, i ett pressmeddelande.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!