Dödsmisshandel i Bergsjön

Söndagen den 17 september hittades en svårt skadad man i skogen intill idrottshallen Berghalla i Bergsjödalens industriområde. Mannen dog senare av sina skador. Polisen menar dock att misshandeln skedde på annan plats och att mannen sen transporterades till platsen där han dumpades,

Den dödade mannen från Bergsjön var i 20-årsåldern. Han hette Adil Dini. Han var sen tidigare känd av polisen. Men det betyder egentligen ingenting. Han har inte dömts för någon grov brottslighet och de flesta som uttalat sig om honom i sociala medier har bara haft bra saker att säga..

En person i hans närhet dömdes för några år sedan för bland annat grov misshandel, människorov, och grov utpressning efter att tillsammans med andra misshandlat och tvingat ut en person i skogen. Ute i skogen fortsatte våldet samtidigt som de ringde upp en anhörig till brottsoffret och krävde honom på en stor summa pengar. Det är heller inget ovanligt. Många fattiga arbetarklassmänniskor har släktingar som dömts för brott.

Men det kan ju trots allt inte uteslutas att den unge mannen har gängkopplingar eller att han gjort eller sett något som fick gängkriminella att vilja bestraffa honom av nån påhittad eller verklig anledning.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!