Tonåring gripen för skjutning i Mölndal

För drygt en vecka sen vaknade boende på en adress på Länsmansgatan i Bosgården, Mölndal av en smäll. Ett skotthål upptäcktes i en dörr och polisen larmades. Nu har en person i 15-årsåldern gripits som misstänkt för försök till mord efter skjutningen i Mölndal. Gripandet ska enligt uppgifter i Göteborgs-Posten ha skett i Jönköpingstrakten.

På adressen i Mölndal bor en person som har kopplingar till en man som anses ingå i ett kriminellt nätverk. Även tidigare har adresser med koppling till den gängkriminelle mannen i 25-årsåldern och heter Emil Gustafsson utsatts för attacker.

På Gundefjällsgatan i Balltorp i mitten av september där det skedde en explosion vid ett hus där Emil Gustafsson är skriven. Han var en av de män som greps i en bli i Sjuntorp några veckor innan attentatet mot hans bostad. När han greps i Sjuntorp hittade polisen sprängmedel i den bil han färdades i. Han greps ihop med tre andra män.

Emil Gustafsson är för närvarande häktad på grund av sprängämnena som hittades i bilen i Sjuntorp. Han är häktad tillsammans med Karrar Haz#m, Simon Jansson och Adisak Nonth#son.Jansson är från Göteborg, Nonth#son från Trollhättan och Haz#m från Aneby i Småland. Aneby ligger i Jönköpingstrakten. Haz#m är tidigare dömd för narkotikabrott och våldtäkt.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!