Hundratals kilo narkotika beslagtaget i Västsverige

Efter en större spaningsinsats slog polisen till på flera platser i landet i onsdags, den 22 november. Ett tiotal personer greps för synnerligen grovt narkotikabrott. Nio personer greps på flera olika platser i Västsverige och en plats i polisregion Bergslagen.

Hundratals kilo av olika narkotikapreparat togs i beslag i samband med tillslagen enligt uppgifter i media.De misstänkta uppges ha kopplingar kopplingar till kriminella nätverk. Enligt uppgifter i Bohusläningen har ärendet kopplingar till Trollhättan och/eller Vänersborg. De gripna ska ha kopplingar till gängkriminalitet. Det är dock okänt om det handla rom kopplingar till ett kriminellt nätverk i Trollhättan eller nån annan stans.

Idag (lördag) har de nio gripna begärts häktade vid Vänersborgs tingsrätt. De är misstänkta för misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott. Häktningsförhandlingen ska hållas under söndagen.

Läs mer: