Sprängning i Önnered – koppling till bomb i Mölndal?

På en vecka har det skett tre sprängningar i Göteborg. En på Julias gata i Backa, en på Knarrhögsgatan i Mölndal och en i Önnered i västra Göteborg. I Önnered sprängdes det vid ingången till ett radhus på Gråskärsgatan natten mellan fredag och lördag. Hela farstukvisten sprängdes bort.

Sprängningen i Önnered var eventuellt riktat mot en person, V#ct0r Kj*llgr*n, som uppges vara son till de boende i radhuset. De tycks i så fall ha utsatts för bombdådet då de är hans föräldrar (i alla fall en av dem är förälder). Han har inte varit skriven på adressen eller bott där på länge. Om det handlar om den aktuella personen så har han också en koppling till Knarrhögsgatan i Mölndal.

Dock inte till exakt den port som sprängdes utan grannporten i samma hus. Han har tidigare varit skriven där och bor troligen kvar även om han är skriven på en adress i Halmstad. Enligt osäkra uppgifter ska det handla om att han skrivit sig på en adress utan godkännande av den som faktiskt bor där. Det ska också ha polisanmälts.

Dessutom har han en särskild postadress på Hällbyanstalten. Om han fortfarande sitter på anstalten eller nyligen släppts är lite oklart.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!