Makten över havet – en film som inte visar nåt om makten

Flamman har denna vecka publicerat en recension av TV-filmen Makten över havet som jag skrivit. Jag har tidigare också skrivit om samma film på Fiskebloggen Njord. Kort sagt är filmen ganska usel, saknar källor och kommer med lögner. Den redovisar också uppgifter som är flera decennier gamla och inte överhuvudtaget relevanta idag.

Jag har på min fiskeblogg förstås skrivit en mängd artiklar som berör de frågor som tas upp filmen. Men jag redovisar källor sprider fakta och faktabaserade åsikter. Inte bara lösa påståenden, rykten och påhitt utan förankring i verkligheten:

Artikeln i Flamman kommer att återpubliceras här vid senare tillfälle.

Läs mer om fiske

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!