Ingen åtalas för pansarskottet mot bilfirma i Stora Höga

Fem personer har dömts för en skjutning mot en bilfirma i Stora Höga. En vecka efter skjutningen sköts ett pansarskott mot bilfirman. Den som polisen tror har avlossat pansarskottet har dock avlidit. Han dog en kort tid efter händelsen. Hans död hade ingen koppling till det aktuella brottet. Polisen har därför lagt ner polisutredningen och ingen åtalas för pansarskottet mot bilfirman.

Flera personer har varit misstänkta och häktade som misstänkta för inblandningen i beskjutningen av bilfirman med ett pansarskott. Men polisen har inte kunnat bevisa deras deltagande i brottet.

Bevisningen som finns på att den avlidne mannen var ensam på platsen när pansarskottet avfyrades. Polisens teori är att uppdraget kom från samma källa som gav de 5 dömda unga männen i uppdrag att skjuta med automatvapen mot bilfirman en vecka tidigare. Vem som gett uppdraget är dock inte klarlagt men misstankar finns om att personerna står att återfinna i kretsar med koppling till Foxtrotnätverket.

Läs mer:

Ett svar på “Ingen åtalas för pansarskottet mot bilfirma i Stora Höga”

Kommentarer är stängda.