Ingen sjukvård för fångar i utomhusfängelse

Israel, som i Gaza skapat ett enormt utomhusfängelse, en bantustan i värsta apartheidstil, vill nu inte längre ge sjukvård till palestinier som lever i det av Israel skapade jättefånglägret.

Israels politik mot palestinierna i blir bara värre och värre. Västvärlden borde för länga sen ha lämnat Israel åt sitt öde. Att ha diplomatiska förbindelser med Israel, att ge stöd til Israel som USA eller svenska religiösa fundamentalistiska kristna sekter gör är att ge stöd åt förtrycket av palestinierna.

När Israels regering gör sig skyldiga till brott mot FN-resolutioner, till brott mot folkrätten, brott mot all anständighet, brott mot humaniteten och brott mot mänskligheten blir också de regimer och organisationer som stöder Israel ansvariga för samma brott.

Borgarmedia: DN
Bloggat: Jinge1, Jinge2
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Advertisements