Bikerkulturen leder till allvarlig brottslighet i Skåne

Del 5 av 10 i serien Kriminella mc-gäng

De män som tidigare i år greps för att ha förvarat 70 kilo sprängämnen i ett skåp på centralen i Malmö ska nu åtalas för detta brott. Två av dem har tidigare varit medlemmar i Hells Angels vilket återigen visar kopplingen mellan bikerkultur och grov brottslighet.

En av dessa är också inblandad i ett annat ärende med hot mot en tidigare vän, en 49-åring som själv står åtalad för vapenbrott. Vapen han skaffade för att skydda sig från den hotande f.d Hells Angels-medlemmen.

Förmodligen har några eller någon av de åtalade fem männen varit inblandade i en serie bombdåd som ingår i hotbilden kring 49-åringen och som riktats mot en vän till denne som vittnat mot den före detta medlemmen i Hells Angels.

Intressant?
Borgarmedia: SDS,
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Series Navigation<< Dynamit hos kriminella mc-gängKommunalråd hotat av mc-gäng? >>
Advertisements