Vad Malmöborna har att vänta

Under ESF kommer utöver en stor mängd möten och seminarier också en stor mängd aktioner, kulturaktiviteter och annat att genomföras på gatorna och torgen, i parker och på olika kulturarrangörers lokaler. Bland gatuaktiviteterna finns det en del inplanerat, bland annat en så kallad klimatkrock som ordnas av organisationen Klimax.

Klimakrockar har ordnats många gånger i Malmö och alltid genomförts på det sätt som beskrivs i Sydsvenskan. I lugn, med en dialog mellan polis och aktivister. Det är just sådant agerande som vi har att vänta under ESF om två veckor när det gäller olika aktiviter. Dialog och samtal mellan olika parter så att olika aktiviteter kan genomföras på så bra sätt som möjligt.

Därför är det helt onödigt och direkt kontraproduktivt när moderatpolitikern Anja Sonesson i Malmö går ut med felaktiga och falska uppgifter. Hon har som jag skrivit tidigare fått det mesta om bakfoten.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements