Det vanliga arroganta avfärdandet

Beatrice Ask använder sig av det vanliga arroganta avfärdandet av en opinion som hon inte sympatiserar med. ”Det är bara en liten grupp”. Så vitt jag vet är det faktiskt majoriteten av framförallt unga människor som är mot IPRED1, eller piratjägarlagen som vi också kan kalla den. Asks reaktion är ingenting annat än den maktfullkomliges avfärdande av allt som man inte gillar. När hon säger ”Debatt är bra” så är det samma ska som att klappa någon på huvudet och säga ”lilla vän”. För hon skiter ju uppenbarligen i vad folk säger i debatten.

Intressant?
Bloggat: Opassande,
Borgarmedia: SVD1, SVD2, SVD3,
Andra bloggar om: , , , , , ,

Advertisements
  • Pingback: Lasses blogg » Spara mer med ett modernt eutanasi-program()

  • Martin

    Politikerna och medieindustrin börjar bli riktigt irriterande nu. Det är ingen naturlag att få betalt för ett arbete, fråga vilken dammsugar- eller herbalifeförsäljare som helst.

    Det hänger helt enkelt ihop med principen att arbete är det enda som skapar ett värde, effektiviserar man tills det inte krävs något arbete så kan man heller inte tjäna några pengar på det eftersom man inte tillfört något värde. Elementär Marx.

    Kopiera kan folk göra lika bra och smidigare själva.

    Det är en dyster framtid för kulturarbetarna, de kanske kommer tvingas jobba varje dag!