ETC skapar bloggportal

ETC tar ytterligare ett intressant initiativ, man skapar en bloggportal. Bland vänstertidningarna i Sverige är ETC långt framme när det gäller att anamma ny teknik och nya publiceringsvägar. Även Fria Tidningar och Arbetaren är lite mer på bettet än exempelvis Internationalen, Flamman, Proletären och Offensiv. ETC samarbetar också med tidningen Efter Arbetet. Så här skriver ETC om sin satsning:

Snart startar vi en bloggportal på ETC.se, där vi samlar bloggare av alla slag. När den är igång kommer en puff för det senaste inlägget från alla godkända bloggare att visas på ETC:s webb.

Om du vill dela med dig av ditt bloggande till ETC:s läsare och känner för att vara med från början så kan du anmäla dig med hjälp av det här formuläret. (Politisk hemvist är inte så viktigt. Huvudsaken är att det du skriver håller sig inom lagens råmärken och inte innehåller grova personangrepp.)

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements