Köpta journalister och gangstergäng

Expressens USA-korrespondent Staffan Erfors får sparken sen det avslöjats att han satt sig själv i en position där den tidigare presidenten i Hells Angels Sverige, Thomas Möller, kunnat påverka honom, få honom att radera artiklar på Expressens hemsida och rent allmänt springa ärenden åt gangsterbossen Möller. Detta enligt Thomas Möller.

Staffan Erfors själv förnekar det mesta, men Expressens chefredaktör Thomas Matsson menar att bara det faktum att Erfors lånat ut sin lägenhet till Möller innebär att förtroendet för Erfors är förbrukat. Erfors får därför sparken. Och det är ju uppenbart. Om man lånar ut sin lägenhet till en gangster uppstår ett förhållande där man har rätt til en gentjänst från gansgtern och sen omvänt. Det blir i längden ohållbart och jag blir inte ett dugg förvånad om det visar sig att alla Möllers uppgifter stämmer.

I sådana här sammanhang med gangsters händer det lite då och då att man undrar hur olika intervjuer faktiskt kommer till stånd och om det inte förekommer då och då att journalister faktiskt låter sig köpas av gangsters. Hur är det exempelvis med intervjuerna med den allt annat än rumsrene Peter Rätz.

Läs mer om Hells Angels, mc-gängsbrottslighet, Thomas Möller,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Köpta journalister och gangstergäng”

  1. det är därför media kartlägger oftast invandrargäng men aldrig hells angels där ser man ju tydligt att media inte snackar ner hells angeles sjävklart dom inte stör helss affärer när en som sitter i expressens ledning är så nära vän till en hells medlem … starkt jobbat bra att han fick sparken …

Kommentarer inaktiverade.