Trakasserierna mot familjen i Rödeby fortsätter

Trots att ett par ungdomar i den lilla byn Rödeby dömts för trakasserier mot en familj så misstänker polisen att förföljelsen, av den aktuella familjen inte upphört. Dessa provokationer och trakasserier mot den aktuella familjen ledde tidigare till att familjefadern sköt ihjäl en ung kille när en grupp ungdomar trängde in på deras tomt för att hota och skrämma. Nu är eventuellt de trakasserande ungdomarna i gång igen.

Det som för mig är märkligt är att andra människor i Rödeby, exempelvis anhöriga till de som trakasserar, kan låta sånt här pågå utan att ingripa på något sätt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
 • CS

  Då kan man nu också lägga övergrepp i rättssak till åtalspunkerna, vilket är en betydligt allvarligare sak än hemfridsbrott.

 • Anders Rubin

  Jag tycker att Karlskrona kommuns agerande i samband med Rödeby är så allvarligt undermålig både nu och då att både ansvariga politiker och tjänstemän borde avgå.
  Vad ska nu den drabbade ”51-åringens” familj göra? Varje försök att freda sig kommer naturligtvis att stämplas som övervåld.
  Förra gången lämandes familjen i sticket. Ska det bli likadant nu?
  Det finns en hel kommuns resurser till förfogande, det finns tydliga lagar och ett vitalt domstolsväsende. Det som saknas förefaller vara viljan från kommunens sida.
  SKÄMS!!!!!

 • Jan Wiklund

  Oh nej, för rättsväsendet är de mycket viktigare att döma fildelare.