Fler misstänks för inblandning i uppgörelsen i Stora Höga

I fallet med de två mördade i Stora Höga är polisen och åklagaren övertygade om att det finns fler inblandade än de två döda och man letar efter fler. Dessutom tycks det som om den yngre av de två döda hör till den grupp personer som angrep den 46-åring som också är död. Till den angripande gruppen hör också de två gripna och anhållna i Göteborg liksom förmodligen de andra/den tredje som polisen letar efter.

Den unga kvinnan som larmade om det hela befann sig av allt att döma i huset när skottlossningen bröt ut. Hon måste ha lyckats hålla sig gömd, annars borde väl hon också ha blivit skjuten. Nu har hon ju uppenbart kunnat ge polisen mycket bra beskrivningar och signalement av angriparna i stället.

Samtidigt är det klart att angriparna är kopplade till Red & White Crew, dvs Hells Angels-grupperingens supportorganisation. Även 46-åringen (45-åringen) kan ha kopplingar till samma gruppering, kanske genom Woozy MC (nedlagd mc-klubb som hade adress på Vallenvägen i Stora Höga) och Red Devils MC.

Man kan också fundera på hur tingsrätten funderat i fallet med den gripne 29-åringen som nyss släppts ur häkte. Ingen risk för fortsatt brottslighet? Det verkar vara ett klart omdömeslöst konstaterande från tingsrättens sida.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Lejje

    Detta är ju fanimej helt vansinnigt, att dem släpper en person som 1 månad innan dödat en tjej pga drograttfylla. Han hittades med både kniv och pistol vid det tillfället. Gjut cement runt fötterna på han och dumpa han i götaälv.. börjar tröttna på skiten.

  • Pingback: AK81-rockere f?¶ngslet for k??lleoverfald | Gadget Look()

  • hebrik

    Fy fan för detta sverige! Det är alla vi vuxna äldre som skapat detta samhälle åt våra barn och bär ansvar till all denna brottslighet med; narkotika, vapen,stöld, våldtäkt och mord osv.. det är nu dags att städa upp den dynga vi spritt. och gå man ur huse för att visa att vi inte accepterar detta kriminella leverne..stackars den flickan som var där inne,,, hur mår inte hon efter detta,, jag lider med henne och hoppas hon vittnar i rätten. där tycker jag hon skall ha allas vårt stora stöd…så mördarna hamnar bakom galler på livstid.,/zkruwen/