Mycket snack och liten verkstad från en del borgerliga riksdagsledamöter

Det finns ett antal borgerliga riksdagsledamöter som är stora i orden när det gäller integritetsfrågor och FRA-lagen. Men när det verkligen kommer till kritan är de så små så små. Små på jorden. Låt mig bara nämna några som snackar mycket men inte gör ett skit för att stoppa mer övervakning när de faktiskt har chansen, vi har moderaten Karl Sigfrid, centerpartisterna Fredrik Fegerley och Annie Johansson.

Där har ni några pratkvarnar som inte lyckas skapa mycket till verkstad när det gäller integriteten för den enskilde svensken. När de har chansen så gör de alla som partipiskan och konvenansen bestämmer. Röstar genom en FRA-lag som de kunnat stoppa. De är mer måna om sina egna privilegier som riksdagsmän än om svenska folket som jag ser det. Vilka pajasar! Vilka snackegubbar! Vilka falskspelare.

Intressant?
Bloggat: Scaber, Jinge, Badlands, Annarkia, Oscar Swartz, Röda Malmö,
Borgarmedia: AB, EX1, 2, 3, 4,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

6 Svar på “Mycket snack och liten verkstad från en del borgerliga riksdagsledamöter”

  1. Det känns som åtminstone Karl Sigfrid har övergett FRA-lagen till förmån för att kunna bekämpa annan lagstiftning, som IPRED och datalagringsdirektivet.

    Vilket inte ursäktar, men placerar honom lite ovanför Annie och Fegerley.

  2. Det är något jag inte riktigt förstår. 18 ledamöter från regeringsblocket var frånvarande, 1 avstod. Från oppositionen var 19 ledamöter frånvarande och resten röstade nej. Borde inte s+v+mp ha slutit upp lite bättre?

  3. Robert Andersson:
    Det där låter som resultat av kvittning, så det var nog inte möjligt för oppositionen att stoppa eländet bara genom att vara närvarande. Då hade bara hela Alliansen infunnit sig också, och röstat igenom lagen, med sin majoritet.

Kommentarer är stängda.