Med svininfluensan i Chicago

Det verkar som om vi drabbats av svininfluensan. Ja de av oss som inte vaccinerats, plus jag själv som vaccinerats, men där vaccinet ännu inte haft någon verkan. Jag insjuknade igår, mitt ena barnbarn och min svärson i förrgår.

Däremot så verkar sjukdomen inte bita på min dotter, som ju vaccinerades när hon var gravid, på det nyfödda barnbarnet, som ju förmodligen skyddas av mammans vaccinering eller på min fru som vaccinerades en vecka innan jag fick min vaccination. Vi fick vaccinationer för att vi skulle umgås med ett litet nyfött spädbarn och ingen vill väl ta risker med såna små kryp. Att de vaccinerade inte tycks bli sjka är väl kanske det bästa beviset för att det faktisktrör sig om svininfluensan.

hur är det då med svininfluesnan. Som en vanlig infleunsa så här långt. Kanske är jag faktiskt lite mindre sjuk än jag brukar bli när jag får influensa. Men det är torrhosta, huvudvärk och feber. Däremot har jag inte speciellt ont i kroppen (något som jag fick av vaccinationen däremot, då blev jag febrig med ont i kroppen under en dag) men något ont i halsen. De först följdsjukdomarna har också redan dykt upp, den sjuka dotterdottern verkar ha fått öroninflammation och det brukar jag jämt få också, så det är väl bara attvänta på den.

Det alla tråkigaste är förstås att jag nu när jg är sjuk inte kan gul amed den nyfödda och inte heller gå på sightseeing i Chicago. Men det får jag väl göra nån annan gång. Stan lär stå kvar och min dotter lär bo kvar här ett tag, så jag kommer säkert till Chicago fler gånger i mitt liv.

Läs också:

Intressant?
Borgarmedia: SVD1, 2, AB1, 2, EX1, 2, 3, GT, DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements

3 Svar på “Med svininfluensan i Chicago”

Kommentarer är stängda.