Väl häftig ravefest

Nog för att man har hört talas om att det kan förekomma droger vid ravefester, men att hela festen blir nerdrogad är väl inte så vanligt. En ravearrangör i Stockholm har nämligen nu lyckats med detta genom att ordna en fest i en gammal tunnel och ställa in ett dieselaggregat i tunneln. Inte nog med att all blev drogade, de vsimmade och hade det gått riktigt illa hade folk kunnat dö.

Man kan nog lugnt säga att den aktuelle ravearrangören inte kan ha varit så smart. Orsakerna om det kan vi ju spekulera i, men han går nog till annalerna i den svenska ravehistorien. Att ha drogat en hel ravefest är ju nåt speciellt får man väl säga.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Sicket stolpskott. Han kan inte ha varit närvarande på fysiklektionerna när de tog upp gasers utbredning och påverkan på människan.