Etablerade politiker gynnar SD

När etablerade politiker från stora etableradde partier hela tiden tar upp Sverigedemokraterna (SD) och vad som ska hända om dessa kommer in i riksdagen så innebär det att man för upp SD i ljuset och på sätt och vis legitimerar dem. Vad de istället borde gör är att inte diskutera dem och vägra svara på frågor från pressen om den. Varje gång man som etablerade politiker tar SD eller frågor från media om SD på allvar legitimerar man dem och deras åsikter. Åsikter som är de som lett till omfattande förföljelser av romer i Europa. Rasistiska, fascistiska åsikter. Istället ska man nonchalera mot dem och protestera mot deras odemokratiska åsikter när de har torgmöten och liknande. Men att kasta ägg och agera aggressivt är meningslöst och felaktigt. Angrepp mot enskilda sverigedemokrater i hemmet är helt oacceptabelt och dessutom helt kontraproduktivt.

Med Socialistiska Partiet – mot rasism.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö, Röda Göinge,
Borgarmedia: DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Anders, det finns inga vittnen och inga andra uppgifter om saken en fascistens egna. Det här är lika trovärdigt som när han vars namn jag alltid glömmer band sin flickvän ute i trappen och sen skyllde på AFA.

  • Anders_S

   Det behöver inte vara en väsnteraktivist och det tror jag inte heller att det är. Det kan lika gärna vara nåt kriminellt bara.

 • pelle

  Både den här ”attacken” och den förra ”attacken” på samma person är ju så uppenbart påhittade. Tyvärr så blir det ju krigsrubriker direkt och sen när polisutredningen visar att inget kan bevisas eller att inget förmodligen hänt så får det ingen uppmärksamhet alls i media.

 • Inte första gången liknande attacker hittas på:

  http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,524303,00.html

  På 90-talet fejkade en ordförande för SSU samma sak innan ett 1:a maj möte. Polisen konstaterade att hennes historia inte stämde, hakkorset var alltför precist inristat. Hon erkände sedan att hon gjort det själv.

  Det är förövrigt de enda fall jag tidigare hört om gällande liknande ristande. Och alla fejk. Därmed inget sagt om detta fall, vi kan inte veta än. Men vi kanske inte ska dra alltför växlar på att det nödvändigtvis är sant.

 • Pingback: Vidrigt! « Johannes Blogg.()