Snabbt anhållande för mordet på Elin Krantz

Polisen har redan anhållit en man som misstänkt för mordet Elin Krantz. Den anhållne är i 20-årsåldern men för övrigt uttalar sig polisen inte om något i fallet. Men troligen har man väl fått tag på mannen genom övervakningsbanden från spårvagnen. Sen återstår att se om han kan bindas till mordet på Elin Krantz eller om han är oskyldig.

Läs också: Ingen ökning av antalet mord.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • Maria

  Vem är han/dom som gjort detta? Tjejen var ju svåridentifierad, så tydligen var hon väldigt illa åtgången. Vad är det som rör sig i samhället när sådant här sker gång på gång? Att morden INTE ökar tycker jag låter mycket märkligt för övrigt.. samt är det ett känt faktum att vi kan vrida på statistiken, eller hur? Sluta ALDRIG kämpa MOT våldet!!

  • Anders_S

   Maria: Mordstatistik går inte att vrida och vända på.

 • David

  Blir så arg när jag läser om elin..hoppas man tar fast gärningsmannen och ger honom vad han förtjänar.

 • Rolle

  Att antalet ”mord” inte ökar kan ju bero på att fler och fler dåd där en människa bragts om livet klassas som ”dråp” eller ännu värre: ”vållande till annans död”. /*off topic, borttaget*/ #AS
  Tyvärr är det nog en språklig piruett som gör att ”det inte är en ökning av antalet mord”.

  • Anders_S

   Rolle: Dråp ökar inte heller, inte heller vållande till ananns död. Det är nämligen samma siffra i statistiken och ingår i mordfrekvensen. Så dessa fall ingår i de 100 dödsfallen genom våld per år, som numera är nere kring 90. Alltså ingen språklig piruett och inget annat heller. Om du följt länkarna hade du förstått detta.