Mordförsök i Gamlestaden

Igår kväll vid 20-tiden sköts en man i magen i Gamlestaden i Göteborg. Den som misstänks för dådet är en 20-åring. Enligt vittnesbeskrivningar så tyder mycket på att det handlar om en uppgörelse i den undre världen i Göteborg.

Det har varit flera mord och mordförsök i gängkriminella kretsar i Göteborg under vintern. Däribland dubbelmordet i Bergsjön och mordförsöket i Majorna (då en ledare i Asir skottskadades) som har kopplingar till varandra. Man kan ju då också misstänka att mordförsöket i Gamlestaden också har kopplingar till de tidigare våldsdåden, men än finns dock inget som visar att så är fallet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Gärningsmannen är nu dömd till sju års fängelse i Göteborgs tingsrätt. Dömd för bland annat mordförsök, våld mot tjänsteman och narkotikabrott. Mordet var inte kopplat till någon organiserad brottslighet.