Gryningspyromanen i Ystad dömd till fängelse

Den ökände så kallade gryningspyromanen i Ystad har efter många försök slutligen fällts för ett brott. Polisen har gripit honom många gånger men har alltid misslyckats med att knyta honom till de pyromandåd han misstänkts. Man nu har han till slut blivit fälld för en anlagd brand och dömts till 8 års fängelse. Han själv anser sig vara oskyldig och förföljd av polisen och har därför överklagat. Att han anser sig vara förföljd av polisen anses av många utgöra ett av gryningspyromanens motiv för att tända på. En slags hämnd kan man nog säga. Hur underligt det än verkar har mannen bedömts vara mentalt och psykiskt frisk och han bedöms inte vara en pyroman av traditionell snitt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements