Skottlossning på porrklubb på Andra Långgatan

Tydligen har en man förts till Sahlgrenska efter att ha blivit skjuten på en porrklubb på Andra Långgatan. Det är nämligen så att det inte finns några nattklubbar på den gatan utan bara ett antal porrklubbar, en mängd restauranger och krogar samt affärer. Faktum är att majoriteten av alla porrklubbar i Sverige ligger på Andra Lång. Så att någon skulle ha blivit skjuten på en nattklubb på Andra Långgatan som vissa media uppger är helt enkelt inte möjligt.  Och gatan ligger visserligen relativt centralt, men inte i centrala Göteborg utan i Masthugget.

Mannen sköts av två maskerade gärningsmän på Club Maxim. Efter skottlossningen sprang gärningsmännen från platsen. Polisen menar dock att det kan röra sig om fler gärningsmän än två, vittnesbilder tycks vara lite oklara på den punkten. Det är välkänt att porrklubbarna på Andra Lång är tillhåll för ett ljusskyggt klientel. På minst en av dem anlitas exempelvis vakter från kriminella mc-gäng (för ett antal år sen var de från Hells Angels).

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements