Ytterligare ett grovt våldsdåd i Ludvika

En man har hittats skadad i Ludvika, skjuten i bröstet:

Larmet kom 12.57 på lördagen.

Polisen fick då uppgifter om att en man skjutits i bröstet.
– När vi kom till platsen hittade vi mycket riktigt en man som var skjuten i bröstet.

Mannen är förd till Falu Lasarett där han vårdas.
– Vi vet inte alls hur skadad han är.

Om denna skjutning har samband med den dödsmisshandel som ägde rum igår kväll så handlar gårdagens misshandel och mord knappast om oprovocerat våld. I det läget tyder väl det mesta snarare på att det handlar om uppgörelser mellan kriminella, uppgörelser i den undre världen. Men ännu så länge är det oklart om de två dåden i den lilla staden i Dalarna har nåt samband så min spekulation är nog än så länge lite för vågad. Men Ludvika är som agt vad en liten stad så ett samband är förstås inte omöjligt. Polisen uttalar sig mycket försiktigt sig om fallen och vägrar säga om huruvida de har något samband eller inte.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements