Borgeby-mordet – polsk 31-åring mördad

Den 31-årige polske man som igår mördades i Borgeby i närheten av Bjärred och Lomma blev inte mördad där han hittades utan han har springande försökt avlägsna sig från mordplatsen. Mannen sköts sannolikt på Norra Västkustvägen där han bodde. Mannen som är polsk medborgare arbetade på en restaurang i Lund. Denna restaurang, Rauhrackel, drivs av en man, Krzysztof Szymanski ,som också är inblandad i flera företag som har sin adress på Norra Västkustvägen i Borgeby, däribland ett byggföretag, Firstenhaupt Design AB.

Observera att det inte finns något som indikerar att ägaren till restaurangen där mordoffret arbetade på något sätt skulle vara inblandad på något annat sätt än som den dödes arbetsgivare.

Ett av de mord som tidigare i vintras ägde rum i Malmö skulle kunna ha beröringspunkter med detta då det då också var en polsk man som mördades. Nämligen mordet på idrottsprofilen som ägde rum på Kantatgatan. Detta oavsett att mannen inte är känd av polisen sen tidigare och oavsett det faktum att polisen i Malmö säger att det inte finns några kopplingar till till tidigare mord.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Borgeby-mordet – polsk 31-åring mördad”

Kommentarer inaktiverade.