Galen styckmördare frisläppt

En man promenerade in på polisstationen i Göteborg. Mannen erkände ett styckmord. Det handlar om en före detta polis från en kaukasisk republik, sannolikt Georgien eller nån gränsrepublik i området som Tjetjenien, Nord-Ossetien, Syd-Ossetien eller Ingusjien. Enligt mannens egen uppgift är det en gangstertorped från den ryska maffian som skulle ha blivit mördad, styckad samt slutligen dumpad vid Näset. Erkännandet togs tillbaks, ingen styckad kropp har hittats, den gripne mannen släpptes. Det handlar om en person säger att han är styckmördare, tar tillbaka erkännandet och sen går fri. Självklart att släppa honom fri. Det handlar kanske inte om en styckmördare överhuvudtaget. Men galen, i alla fall sjuk på nåt sätt, är han sannolikt.

Ryska maffiagäng verksamma i Sverige:

  1. Rysk maffia i Sverige – Tambovgänget
  2. Rysk maffia i Sverige – Tariel Oniani och Dmitrii Galeev
  3. Litauiska gangsters i Sverige – Šmikiniai
  4. Litauiska gangsters i Sverige – Miliai

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements