Man skjuten vid tulltillslag i Svedala

Igår eftermiddag skulle tullen göra ett ingripande i Svedala med anledning av misstänkt narkotikasmuggling. Det befanns sig fyra män på platsen i ett antal bilar och de försökte fly därifrån. I samband med flykten ska en av bilarna enligt uppgifter ha kört rakt mot ett antal poliser varvid polisen sköt mot dem. En annan bil krockade mot ett garage.

Tidigare på tisdagen greps 7 personer i Danmark, medlemmar i och anhängare till Bandidos, för misstänkt amfetaminförsäljning. Amfetaminet ska ha sålts till medlemmar i svenska Bandidos. Varken tullen eller polisen i Sverige vill uppge om de två ärendena hör ihop. Den danska polisen säger att de inget vet om händelsen i Sverige.

En av de flyende männen skottskadades allvarligt, två greps och den fjärde mannen lyckade fly från platsen. Alla tre inblandade bilar har danska registreringskyltar och männen som gripits ska vara från Danmark.

En lägenhetsrannsakan har också genomförts efter att händelsen med bilarna inträffade. En man greps i samband med den. Om detta var den man som tidigare flydde från platsen för tullen ingripande mot bilarna vill polisen inte uppge.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements