En död och en skadad i Skärholmen – en död i Vårby

På onsdagseftermiddagen denna vecka larmades polisen till Skärholmen för en skottlossning. När polisen anlände till brottsplatsen påträffades två skottskadade personer. En av dem dog senare. Tillståndet för den andre personen är kritiskt. Sent på onsdagskvällen anhöll polisen en person som misstänkt för inblandning i fallet. På torsdagsmorgoen anhölls ytterligare en person som misstänkt för inblandning i mordet och mordförsöket.

Mordet och skottlossningen i Skärholmen kan eventuellt vara kopplat till ett tidigare mord i det närliggande Vårby då en ung man sköts invid en skola. Den som dödades där var Rejen Raza, en ung lovande boxare som verkar ha varit bosatt i Skärholmen. Det är svårt att se nån koppling mellan honom och kriminella gäng.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements