Skottlossning mot bil i Malmö – en död

Strax efter klockan 22 på lördagskvällen fick polisen flera larm om skottlossning i stadsdelen Kirseberg. När polisen kom till platsen hittade polisen en skottskadad person i en krockade bil. Personen fördes sedan till sjukhus där han sedan avled. Mordvågen i Malmö fortsätter.

Polisen fick även uppgifter som ledde dem till en lägenhet i området, sannolikt på Segevångsgatan 5 B, där de fann ytterligare en skottskadad person. Denne fördes till sjukhus med allvarliga skador.  På Segevångsgatan 5 B bor det tre personer födda på 1990-talet varav en tidigare dömts för brott.

De skjutna personerna är båda två födda på 1990-talet.

Två eller tre gärningsmäns tycks ha skjutit mot bilen när den kördes. Föraren träffades och kunde inte längre kontrollera bilen som därför krockade. Den andre mannen flydde från bilen och lyckades ta sig till en lägenhet. Båda männen är födda på 1990-talet.

Bilen som besköts ägs av en person som tidigare dömts för brott. Även två bröder till honom är dömda för brott vid tidigare tillfällen. Samtliga tre är född på 1990-talet.

Läs också:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements