En död vid explosion i Vårberg

En explosion inträffade strax efter klockan 15:00 i ett radhus i Vårberg söder om Stockholm. Närliggande bostäder evakuerades och en en hel radhuslänga är avspärrad av polisen. Enligt polisen verkar det inte som om det hela har någon koppling till nån typ av terrorism.  De ser på händelsen som en isolerad händelse. Det finns enligt dem ingen anledning för utomstående att vara rädda på grund av det som hänt.

Exakt vad som inträffat är dock ännu oklart och polisen undersöker fortfarande händelsen på plats. En del uppgifter som cirkulerar i media tyder dock på att det är en person, en ung man, som med flit sprängt sig själv. En annan teori är att det finns en koppling till mordet i Norsborg i fredags. Flyktbilen ska ju ha hittats i Vårby. Visserligen långt från den plats där explosionen tycks ha skett, men det är ju ändå en tänkbar koppling.

Advertisements