I Jinge-klass?

En högerextremist har idag utsett min blogg till att ha samma klass som Jinges. Denna klassning bygger så vitt jag förstår på uppfattningen att Jinge och jag är sjuka på något sätt.

Jinge har ju flest läsare av alla politiska bloggar i Sverige, så att bli jämförd med honom är väl kanske inte fy skam. Men tyvärr är jag nog inte lika bra som Jinge. Och det säger högerextremisten också. Jag är mycket tråkigare säger denne. Hur det är med det får andra uttala sig om. Men en sak är säker, jag har inte lika många besökare som Jinge. Och det är väl nån form av kvalitetsmätare.

Sen uppmärksammar högerextremisten också att jag alltid har många länkningar. Det stämmer och knappast något jag sticker under stol med. Jag har nämnt det flera gånger, exempelvis i de två inläggen Twingly ger mig de flesta besökarna och Twinglys effekter på bloggandet

Att jag har många länkningar är ju helt enkelt för att jag vill nå många läsare. Jag sysslar ju med politik. Nå många läsare kan man i princip göra på tre sätt:

1. Man ska vara känd på annat sätt eller aktivt sponsras av vanlig media (ex Esbati, Schulman)
2. Man ska ha en stor kompiskrets eller tillhöra ett större politiskt parti (ex Esbati, Jonas Morian)
3. Man får länka som bara den

Undantag finns naturligtvis också. Men i grunden är det dessa tre alternativ som gäller.

Jag uppfyller inte kraven för att hamna i grupp 1 eller 2. Alltså återstår bara det tredje alternativet. Så var det med det.

Och högerextremisten är förresten ganska rolig när han kommenterar Jinges och min blogg. Och jag kan svara på en av hans frågor. Nej, jag är inte rädd för att svinga lite för mycket. Man kan ju alltid ändra sig.

Andra bloggar om: ,

4 svar på “I Jinge-klass?”

 1. Nämen vaffa…?

  LÄSER du ens sådant?

  Han är väl helt enkelt avundsjuk för att andra har fler läsare, det är inget att bry sig om.

  Personligen undviker jag ALLTID bloggar som försöker dra till sig besökare på det sättet.

 2. Det är faktiskt en av de två högerxtremistbloggar jag har läst på. Har också tittat in på Jormas blogg. Gustafsson har ganska bra språkbehandling och är därför lite rolig ibland. Men åsikterna är vedervärdiga.

  Jorma har skrivit många kommentarer på min blogg och uppfört sig väl (utom när han uppenbart är berusad)

  Det hör också till saken att jag i många år arbetat ihop med personer av den här sorten. En släkting till min fru har också förekommit på SD-valsedlar i Göteborg.

  Jag har också anledning att förhålla mig till dem då jag har släktingar i England som jag träffar ibland som är rasister.

  Jag försöker bemöda mig om att behandla var och en av dem som vems som helst, samtidigt som jag är för en total bojkott av deras organisationer.

 3. Jinges blogg är ju knappast den mest lästa av svenska politiska. Erixon, Esbati och Norberg har definitivt fler läsare, och jag skulle gissa att även såna som Jonas Morian lockar fler också. Sen har vi ju Carl Bildt..

 4. Carl Bildt och Blogge Bloggelito har säkerligen fler läsare. Eventuellt Norberg (jag vet inte vad hans blogg heter). Men varken Morian eller Esbati har fler läsare. T.o.m. jag har fler läsare än Morian. Kolla statistiken på bloggtoppen.se och bloggportalen.se

Kommentarer är stängda.