Engagerad politiker hånas

I Sverige har vi många engagerade politiker och en del inte så intresserade, exempelvis Hans Rothenberg, riksdagens lataste västsvensk. En engagerad politiker är Kalle Larsson(v). När vi drev kampanjen Flyktingamnesti 2005 var han en av de politiker som visade sig vara mest intresserad och engagerad. En annan var moderaten Göran Lindblad.

Men att vara engagerad duger inte för SVD. Där måste man var engagerad för att skära ner, förämra eller vara människofientlig för att duga som politiker. Följdriktigt hånas Kalle Larsson för sitt engagemang i flyktingfrågor. Bottennapp, SVD! Bottennapp, Gudmundson!

Bakgrunden till att Kalle Larsson deltog i de afghanska flyktingarnas hungerstrejk är denna och Ali Esbati kommenterar det hela, Ingen väpnad konflikt tydligen.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Advertisements